5 feb. 2013

Bauturi Nutritive

  • Aloe Vera Gel

Aloe Vera GelImaginaţi-vă că tăiaţi o frunză proaspătă de aloe şi savuraţi sucul direct din plantă. Aloe Vera Gel este, cu adevărat, una dintre băuturile nutritive cele mai naturale pe care le puteţi consuma.
 Miraculoasa frunză de aloe conţine peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine. Aloe Vera Gel, produs pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele de aloe, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului digestiv şi la echilibrarea metabolismului.
Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, ca atare sau în amestec cu suc natural de fructe, şi rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare.

  • Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar
Aloe Berry Nectar conţine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii şi enzimele aflate în Aloe Vera Gel, la care se adaugă beneficiile sucurilor de mere şi de merişor. Merişorul are proprietăţi antiseptice asupra tractului urinar, fiind şi o sursă însemnată de vitamina C. Totodată, merişorul este o sursă naturală de picnogenol, un antioxidant puternic, cu rol în menţinerea calităţii colagenului. Sucul de mere este bogat în vitaminele A şi C, potasiu şi pectină.
  • Forever Aloe Bits N' Peaches

Forever Aloe Bits N' Peaches

Forever Aloe Bits N’ Peaches, un alt mod de a ne bucura de calităţile gelului stabilizat de Aloe vera, într-o băutură cu excelentă aromă de piersici. Conţine fragmente de pulpă de Aloe vera şi suc de piersici bine coapte. De mii de ani, oamenii au folosit Aloe vera pentru beneficiile aduse sănătăţii. Adaosul de piersici furnizează carotenoide – antioxidanţi valoroşi, precum şi sursă de vitamina A, cu rol esenţial în buna funcţionare a sistemului imunitar.
  • Forever Freedom

Forever FreedomForever Freedom combină Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu gust plăcut de portocală, cu substanţe necesare menţinerii mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor. Am îmbogăţit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină, două substanţe de origine naturală, cu rol în menţinerea mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor. Mai mult, am adăugat vitamina C şi MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor. 120 ml de Forever Freedom asigură cantităţile uzual recomandate pentru sulfatul de glucozamină (1500 mg), sulfatul de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM şi 250 mg vitamina C. În combinaţie, sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină, vitamina C şi MSM-ul constituie prima linie de apărare împotriva deteriorării articulaţiilor.

  • Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal Tea Acest produs internaţional combină ingrediente alese cu mare grijă din China, Jamaica, Egipt, America şi India. Scorţişoară reconfortantă, coajă de portocale şi cuişoare, pentru un gust plăcut de fructe, pimento şi ghimbir pentru efecte calmante. Am adăugat boboci florali de aloe culeşi de pe plantaţiile proprii, pentru un ceai reconfortant, hipocaloric. Aloe Blossom Herbal Tea este o parte importantă a programelor Forever de monitorizare a greutăţii corporale.

  • FAB (Forever Active Boost)

FAB (Forever Active Boost)FLP a găsit soluţia pentru a vă ajuta atunci când resursele voastre de energie s-au epuizat: FAB - Forever Active BOOST ™, o băutură cu efect energizant! FAB se deosebeşte de alte băuturi energizante, deoarece furnizează atât energie pentru utilizare imediată, cât şi pe termen lung. Eliberarea imediată de energie este furnizată de guarana, ingredient natural extrem de popular în Brazilia, iar efectul de lungă durată se datorează tehnologiei complexului ADX7, amestec brevetat obţinut din plante adaptogene şi nutrienţi de către un cercetător şi conducător ştiinţific sportiv rus.



  • FAB X ( Forever Active Boost X )

FAB X ( Forever Active Boost X )FAB X – alternativa sănătoasă pentru băutura ta energizantă preferată. Conţine vitamine, aminoacizi şi electroliţi, cu zero calorii, zero zahăr şi zero carbohidraţi.
 De câte ori ţi-ai dorit să ai mai multă energie pentru a realiza tot ceea ce ţi-ai propus? Timpul este cea mai preţioasă resursă pe care o ai la dispoziţie, iar un nivel adecvat de energie te poate ajuta să-ţi duci toate planurile la îndeplinire. FAB X a fost special conceput pentru a te ajuta să te menţii sănătos şi în formă, bucurându-te de acelaşi gust grozav şi aceleaşi beneficii cu care te-ai obişnuit consumând produsele Forever.



  • Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen PowerSpecialiştii sunt unanim de acord că antioxidanţii au o importanţă vitală pentru sănătatea şi  starea noastră de bine. În prezent, disputa specialiştilor din domeniul nutriţiei se poartă pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietăţi antioxidante, fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone sau fructul cu cea mai ridicată valoare CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen). Forever Pomesteen Power răspunde tuturor acestor exigenţe, fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus menţionate: rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi seminţe de struguri.
CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen) este indicatorul care  arată capacitatea unui antioxidant de a înlătura efectele negative ale radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezintă o marjă largă de variaţie chiar la testarea aceluiaşi fruct, efectuată la momente diferite după recoltare. Este foarte important de ştiut că toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se află în topul listei valorilor CARO, în special rodia şi mangostanul.

  • Freedom2Go

Freedom2GoBucuraţi-vă de toate binefacerile pe care le oferă Forever Freedom® cu gust exotic de rodie, prezentat acum într-un ambalaj comod şi uşor de transportat. Forever Freedom2Go conţine glucozamină, condroitină, MSM (metil-sulfonil-metan) şi suc dulce de rodie bogat în antioxidanţi, alături de binefăcătoarele ingrediente prezente în formula noastră brevetată de gel stabilizat de Aloe vera.
Sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină sunt două substanţe proprii organismului, cu rol demonstrat pentru menţinerea mobilităţii şi funcţionării corespunzătoare a articulaţiilor. Metil-sulfonil-metanul (MSM) constituie o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor. Glucozamina, condroitina şi MSM-ul contribuie la constituirea primei linii de apărare ce consolidează articulaţiile.
  • Forever Aloe2Go

Forever Aloe2GoCu siguranţă apreciaţi beneficiile Aloe Vera Gel, dar şi proprietăţile antioxidante ale savurosului Pomesteen Power, ce conţine rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi extract din seminţe de struguri. Forever Living Products a reunit beneficiile acestor două produse într-o băutură nutritivă convenabil ambalată, uşor de consumat. Forever Aloe2Go™ poate fi băut oriunde şi oricând, la birou, în maşină sau pe drum. Desfaceţi plicul în zona indicată şi profitaţi pe loc de beneficiile acestor două băuturi nutritive.
Aloe2Go furnizează un plus de energie şi un gust delicios, datorită aportului de carbohidraţi complecşi. Am adăugat aroma dulce şi răcoritoare a mangostanului (supranumit „regele fructelor”, datorită gustului său rafinat) în Forever Aloe Vera Gel, pentru a crea un cocteil antioxidant de ultimă generaţie. Sistemul vostru imunitar nu va şti de ce este mereu în formă, dar voi veţi cunoaşte secretul!

 Mocanu Cristian


ID 400000521206

 Link creare cont 
http://bit.do/account-forever

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu