4 feb. 2013

Ingrijire Personala

  
  •  Forever Bright Toothgel - Pasta de dinti fara FLOUR !

Aloe Vera a fost dintotdeauna apreciată pentru calităţile şi versatilitatea întrebuinţărilor sale, incluzând aici şi igiena cavităţii bucale. Dinţii dumneavoastră vor fi mai strălucitori cu Forever Bright, una dintre cele mai bune paste de dinţi disponibile pe piaţă.
Pasta de dinţi Forever Bright conţine numai ingrediente de cea mai bună calitate, fiind destinată atât adulţilor cât şi copiilor. De asemenea, poate fi folosită de vegetarieni, deoarece nu conţine ingrediente de provenienţă animală. Combinaţia dintre gelul stabilizat de Aloe vera şi propolis are proprietăţi calmante asupra gingiilor şi mucoasei bucale, produsul putând fi aplicat şi independent în cazul în care periajul este dureros. Aroma naturală de mentă conferă un gust plăcut şi o senzaţie de prospeţime.
 După mai mulţi ani de colaborare cu centre universitare şi clinice din domeniul stomatologiei, Forever Living a pus la punct formula optimă pentru o curăţare eficientă a cavităţii bucale. Rezultatul este o formulă pe bază de Aloe ce menţine prospeţimea respiraţiei şi albeşte dantura fără a conţine agenţi abrazivi de înălbire.
    Întreaga familie va aprecia aroma naturală de mentă şi senzaţia de prospeţime a cavităţii bucale.

   BENEFICII Forever Bright Toothgel
- previne aparitia placii bacteriene; - previne aparitia tartrului
- previne sangerarea gingiilor; - previne fisurile/ranile la coltul gurii
- potrivit pentru gingii sensibile; - fara FLUOR
- curata placa bacteriana prin dizolvarea acesteia, nu prin slefuire
- albeste dantura fara agenti de inalbire
-calmeaza tesuturile bucale moi.
Nota: Acest produs nu contine Fluor.

ATENTIE la Fluor consumat in cantitati mari poate fi cancerigen, continand un antibacterian numit triclosan aflat si in pasta de dinti Colgate care ar putea creea rezistenta la antibiotice si dezechilibre hormonale !!!
DETALII AICI  AICI si AICI
  
  • Aloe Ever-Shield: Deo-stick fara saruri de aluminiu si parabeni !

aloe-ever-shield-mPentru a oferi oamenilor formula unui deodorant stick de incredere, de maxima eficienta la temperaturi si presiuni ridicate ale mediului de viata, capabil sa asigure prospetime si confort de-a lungul intregii zile, posibil de utilizat dupa baie/dus sau imediat dupa epilare, Forever Living Products a conceput un produs in care se identifica proprietatile deodorante ale gelului de Aloe vera. Se limiteaza astfel interventia altor ingredienti chimici nocivi organismului.
Deodorantul solid asigura protectie eficienta impotriva mirosului neplacut al transpiratiei, se aplica usor (si dupa epilat, fiind indicat si la pielea iritata, prin continutul sau bogat in gel de Aloe Vera) si nu pateaza hainele.
Formula sa delicata, pe baza de gel stabilizat de Aloe vera, NU CONTINE SARURILE DE ALUMINIU prezente in produsele similare existente pe piata.
Deodorant stick, discret, inodor.
Nu contine saruri de aluminiu.


  • Aloe Jojoba Shampoo
Acest şampon cu Aloe vera şi pH echilibrat va oferi întregii familii un păr sănătos, strălucitor, moale şi uşor de pieptănat. Gelul stabilizat de Aloe vera este benefic atât pentru păr cât şi pentru scalp, în egală măsură. Proprietăţile gelului de Aloe constituie acest produs ca alternativă naturală a şampoanelor obişnuite, iar acţiunea sa delicată îl recomandă pentru orice tip de păr.
    Aloe Jojoba Shampoo
  • Secretul acestui şampon constă în acţiunea sa enzimatică la nivelul firelor de păr şi al scalpului, ce duce la îndepărtarea depozitelor de celule moarte din aceste ţesuturi, la care se adaugă beneficiile gelului stabilizat de Aloe vera:
  • Întăreşte papilele şi foliculii firelor de păr, aminoacizii din aloe fiind similari cu cei din aceste ţesuturi.
  • Furnizează saponine şi agenţi naturali de spumare ce fortifică şi dau volum părului.
Uleiul de jojoba, un alt important ingredient, este folosit în cosmetică de mulţi ani, pentru calităţile sale emoliente, restabilind cantitatea de apă pierdută la nivelul pielii şi firului de păr. Uleiul de jojoba îndepărtează delicat excesul de sebum, redă volum părului şi reface tija şi vârfurile înspicate. Părul ud, uscat sau încurcat va deveni uşor de pieptănat şi va căpăta aspect vaporos.
Şamponul Forever Living Aloe-Jojoba acţionează delicat, dar eficient, chiar şi în cazul părului gras-seboreic şi al mătreţei. Calmează iritaţiile scalpului, iar părul devine strălucitor şi uşor de aranjat.

  • Aloe-Jojoba Conditioning Rinse
Aloe-Jojoba Conditioning RinseBalsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse are acum o formulă îmbunătăţită prin introducerea complexului vitaminei B şi a proteinelor hidrolizate. Prin creşterea efectului hidratant şi de refacere, părul va deveni mai mătăsos, mai strălucitor, mai maleabil şi mult mai uşor de coafat ca până acum!
Conceput pentru a fi folosit după utilizarea şamponului Forever Aloe-Jojoba, balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse îngrijeşte părul în mod delicat şi eficient. Combinaţia de gel stabilizat de Aloe vera şi jojoba, agent antielectrostatic,  conferă părului aspect strălucitor şi mătăsos.
Oferiţi părului îngrijirea pe care o merită cu balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse.
  • Aloe Bath Gelee

Aloe Bath Gelee Un moment de relaxare la finele unei zile pline de activităţi stresante? Nu uita Aloe Bath Gelée, ideal pentru un duş revigorant sau o baie relaxantă. Conţine gel stabilizat de Aloe vera, certificat de Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe şi extracte vegetale recunoscute pentru calităţile calmante şi relaxante, ce vor transforma baia sau duşul zilnic într-un ritual al bunei dispoziţii. Folosirea concomitentă a lufei ajută la îndepărtarea celulelor moarte şi asigură igiena, catifelarea şi hidratarea pielii.

  •  Gentleman's Pride
Gentleman's PrideLamele aparatelor de bărbierit provoacă tăieturi, zgârieturi uneori imperceptibile, lăsând pielea uscată şi iritată. Răsfăţaţi-vă tenul cu Gentleman’s Pride, after-shave balsamic, hidratant, fără alcool cu miros proaspăt, masculin. Veţi simţi catifelarea răcoroasă a combinaţiei unice de agenţi de hidratare şi emoliere cu gel stabilizat de Aloe vera.
After-shave-ul se prezintă sub forma unei emulsii hidratante şi catifelante, ce calmează epiderma după bărbierit. Conţine gel stabilizat de Aloe vera şi extracte de rozmarin şi romaniţă cu efect de hidratare şi calmare.
Bărbaţii vor îndrăgi prospeţimea senzaţiei, iar femeile vor aprecia nota masculină a parfumului său.

  • Forever Aloe Styling Gel

Forever Aloe Styling GelFormula revoluţionară, pe bază de Aloe vera, a gelului coafant şi remodelant fortifică şi reface părul, redându-i flexibilitatea necesară pentru a-i da forma dorită. Părul va putea fi aranjat după dorinţă, indiferent dacă se va usca natural sau la cald (cu foen-ul). Forever Aloe Styling Gel este un produs ideal pentru orice tip de păr şi orice coafură.
Formula sa fără alcool, rezistentă la umiditatea atmosferică, extinde aria sa de utilizare şi permite crearea oricărui tip de coafură, conferind părului prestanţă, strălucire şi volum. Forever Aloe Styling Gel menţine aspectul sănătos al părului şi rezistenţa coafurii pe parcursul întregii zile.
  • Aloe Pro-Set

 Prin folosirea fixativului Aloe Pro-Set în cadrul gamei, alături de întreaga linie de produse capilare, se realizează, prin însumare, premisele protecţiei optime a părului faţă de distrugerile provocate de fragilizări sau agresiuni provenite din mediul extern. Aloe Pro-Set are efect hidratant, fixează şi menţine coafura în condiţii optime. Aplicarea sa în straturi succesive, separate de intervale de uscare, consolidează coafura şi accentuează strălucirea părului.

  • Avocado Soap

Avocado Face & Body SoapAvocado Soap este un sapun ce are la baza uleiul de avocado si gelul stabilizat de aloe vera oferit de catre Forever Living Products Romania. Avocado Soap poseda o aroma placuta de citrice care va va rasfata pielea, iar curatirea si hidratarea va fi data intr-o masura egala de gelul de aloe vera si proprietatile revigorante ale fructului de avocado.
Sapunul de avocado este indicat fiecarui tip de piele, chiar si tenului gras pe care-l va curata si ii va mentine aspectul sanatos, fara sa-l irite. In cazul pielii uscate si sensibile Avocado Soap poseda calitati calmante, si va patrunde in profunzime avand ca rezultat hidratarea si hranirea acestuia. Pentru piele, calitatile naturale pe care fructele de avocado le au, le recomanda ca fiind “hrana perfecta”.

 


  • Aloe Hand & Face Soap

Aloe Hand & Face SoapAloe Hand & Face Soap, săpun lichid hidratant cu Aloe vera, dens, perlat-iridiscent, pentru igiena mâinilor şi a feţei. Curăţă epiderma fără a o usca, produce o spumă abundentă, plăcută, discret parfumată, care se îndepărtează cu uşurinţă, lăsând pielea perfect curată, moale, suplă şi mătăsoasă. Nu produce iritaţiile pe care le generează în mod frecvent săpunurile solide.
Nu irită ochii, fiind ideal ca şampon pentru copii sau adulţi, este biodegradabil, are pH controlat şi acţiune delicată, motiv pentru care se poate folosi pentru toaleta cotidiană a feţei, mâinilor şi corpului. Formula sa este indicată celor care prezintă iritaţii sau epidermă sensibilă. Ambalat pentru a fi uşor de utilizat, este discret parfumat, motiv pentru care devine un produs ideal pentru întreaga familie.
  • 25th Edition for Men

25th Edition for Men 25th Edition for Men este un parfum fluid, aromatic fougère, o voluptuoasă combinaţie masculină, cu prospeţimea conferită de notele verzi (fougère-ferigă), ierburile aromate, citrice şi esenţe lemnoase. Nota sa de vârf emană mirosul frunzelor de busuioc, al lavandei mediteraneene, al ananasului proaspăt şi al bergamotelor de Calabria. Notele de mijloc preiau aceeaşi impresie şi aduc adieri de muşcată, frunze de ceai şi de mere Granny Smith. Compoziţia dezvăluie la final profunzimea notei de bază masculine conferite de muşchi de scoarţă de stejar, şi lemn de santal de Mysore, senzualitatea moscului, parfumul lemnului de cedru de Virginia şi al boabelor de Tonka.

  • 25th Edition for Women

25th Edition for Women25th Edition for Women, o combinaţie proaspătă şi delicată, un buchet floral alb, ce emană din petalele sale diafane căldură şi feminitate alături de esenţele calde, lemnoase. Nota de vârf a buchetului fascinează prin mirosul seducător al florii de cactus şi al îmbietoarelor frezii galbene, punctat de accentul verde al frunzelor de iederă. Nota de mijloc este preluată de transparenţa florilor albe printre care strălucesc acorduri de petale de trandafir, de iasomie, crin alb şi magnolie. Nota finală punctează prin miresmele lemnului de cireş, mosc şi patchouli, invocând senzual feminitatea prin strălucirea scânteietoare a unui parfum floral.
  • Aloe Lips

Aloe Lips

Proprietăţile calmante ale plantei Aloe vera sunt ideale pentru îngrijirea buzelor. Aloe vera, jojoba şi ceara de albine s-au reunit pentru a realiza cel mai performant produs disponibil astăzi pe piaţă, destinat îngrijirii buzelor în orice anotimp. Aloe Lips înmoaie, netezeşte şi hidratează buzele uscate şi crăpate.
La munte, la schi, la mare, la plajă, oriunde în aer liber, Aloe Lips va fi uşor de transportat şi comod de utilizat, datorită dimensiunilor sale reduse şi ambalajului său practic. Dacă buzelor li s-ar cere părerea, ele ar rosti: “ Aloe Lips!”

  •  Forever Hand Sanitizer
Forever Hand Sanitizer Doriţi în orice clipă să apăraţi cât mai bine sănătatea voastră şi a familiei voastre, însă, nu trebuie să uitaţi că duşmanii cei mai redutabili sunt cei pe care nu-i puteţi vedea.
 Sunteţi o familie extrem de activă, gata oricând să stabilească o mulţime de contacte... cu multă lume, însă… şi cu o multitudine de microbi!
 Forever Hand Sanitizer ™ cu Aloe vera şi miere de albine este special  conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi.


Forever Aloe MPD 2xUltra

Detergent universal lichid superconcentrat (946 ml)
Forever Aloe MPD 2xUltraForever Aloe MPD 2xUltra este un detergent lichid universal superconcentrat, extrem de eficient pentru înlăturarea murdăriei, grăsimilor şi pentru îndepărtarea petelor. Formula sa extrem de sigură, curăţă tot atât de bine vesela, lenjeria şi automobilul dumneavoastră.
Nu conţine fosfor.
Surfactanţii anionici şi neionici din compoziţia sa sunt biodegradabili, reducând astfel impactul asupra mediului înconjurător (se degradează în cadrul unor procese naturale).

Mocanu Cristian

ID 400000521206

 Link creare cont 
http://bit.do/account-forever

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu