5 apr. 2014

Ten

  • Sonya Skin Care Kit

Sonya este mai mult decat esenta frumusetii: reprezinta expresia intineririi, admiratiei si iubirii. Compozitia acestor minunate produse include Aloe vera, extracte din fructe, ceai alb si factori intens hidratanti, ce „vor da timpul inapoi”, redu-i chipului deplina frumusete.
http://www.comenziforever.ro/public/uploads/images/products/81/full/1265965088.33.jpgSonya Skin Care Kit este alcatuita din cinci produse destinate mentinerii sanatatii si infrumusetarii tenului, in cinci pasi: curatare, exfoliere, tonifiere, hranire, hidratare care actioneaza sinergic pentru ca tenul sa devina proaspat si radios.
Rasfatati-va cu acest ritual de infrumusetare in cinci pasi, iar tenul vostru va primi luxul pe care il merita!
Trusa Sonya Skin Care Kit contine urmatoarele produse:
Sonya Aloe Balancing Cream – crema cu proprietati hidratante pentru intretinerea tenului;
Sonya Aloe Deep Cleansing Exfoliator – produs exfoliant natural pentru intretinerea tenului;
Sonya Aloe Nourishing Serum with White Tea – produs destinat refacerii nivelului normal de hidratare al tenului;
Sonya Aloe Purifying Cleanser – produs demachiant;
Sonya Aloe Refreshing Toner with White Tea – este o lotiune tonica ce NU contine alcool!
(Produsele colectiei sunt disponibile si separat)

 Mod de intrebuintare Sonya Skin Care Kit:
Aloe Purifying Cleanser pentru curatarea – demachierea tenului de doua ori pe zi, dimineata si seara. Excelent demachiant pe baza de aloe si extracte din fructe, ce indeparteaza delicat orice urma de machiaj sau impuritate, fara a provoca deshidratare cutanata. Confera tenului o minunata senzatie de catifelare, prospetime si curatenie. Ritualul de ingrijire a tenului va incepe, in fiecare dimineata si seara, cu Sonya Aloe Purifying Cleanser.
Pasul 1: Se aplica demachiantul pe varfurile degetelor, apoi se repartizeaza uniform produsul intre degetele mainilor. Pasul 2: Se maseaza delicat fata si decolteul in vederea indepartarii machiajului si a impuritatilor. Pasul 3: Se indeparteaza demachiantul cu tampoane de vata sau dischete demachiante si se clateste bine fata cu apa calduta. Aloe Refreshing Toner pentru tonifierea tenului de doua ori pe zi, dupa demachiere. Lotiune tonica hidratanta, fara alcool, cu aloe si ceai alb, ce asigura pielii hidratarea necesara la un nivel optim. Se va folosi dimineata si seara, dupa demachierea efectuata cu Sonya Aloe Purifying Cleanser. Pasul 1: Se imbiba cu lotiune cateva dischete demachiante.
Pasul 2: Se tamponeaza usor fata, decolteul sau zona dorita cu ajutorul dischetelor demachiante imbibate cu produs. Pasul 3: Asteptati cateva minute inainte de aplicarea produsului urmator, Aloe Nourishing Serum - de doua ori pe zi, inainte de aplicarea cremei. Ser de calitate superioara cu extract de ceai alb, ce restabileste si intretine nivelul hidratarii cutanate, mentinand aspectul tanar al tenului. Se va aplica dimineata si seara, dupa tonifierea efectuata cu Sonya Aloe Refreshing Toner. Pasul 1: Se aplica circa 3 doze pe varfurile degetelor. Pasul 2: Serul se repartizeaza uniform pe varfurile degetelor.
Pasul 3: Se aplica produsul la nivelul fetei, decolteului sau oriunde este nevoie. Aloe Balancing Cream de doua ori pe zi, dupa aplicarea serului.
Crema cu Aloe vera, extracte cu efect revitalizant si agenti intens hidratanti, pentru mentinerea nivelului optim de hidratare a tenului. Se va folosi dimineata si seara, dupa aplicarea produsului Sonya Aloe Nourishing Serum.
Pasul 1: Ambalajul produsului contine spatula si disc separator pentru crema.
Pasul 2: Cu ajutorul spatulei se pune o cantitate redusa de crema pe discul separator.
Pasul 3: Cu ajutorul degetelor se ia crema de pe discul separator si se aplica pe fata si decolteu, apoi se maseaza usor pana la absorbtia completa. Aloe Deep-Cleansing Exfoliator pentru efectuarea gomajului, in medie de doua ori pe saptamana.
In cazul in care tenul necesita curatare suplimentara prin exfoliere delicata, fara riscul aparitiei iritatiilor provocate de actiunea prea abraziva a produselor de gomaj clasice, Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator, cu Aloe vera si microsfere naturale de jojoba, este solutia ideala. Se va folosi de aproximativ 2 ori pe saptamana, dupa demachierea efectuata cu Sonya Aloe Purifying Cleanser.
Pasul 1: Se aplica produsul pe fata si decolteul prealabil umezite.
Pasul 2: Se maseaza delicat fata si decolteul timp de 2-3 minute, evitandu-se regiunea din jurul ochilor.
Pasul 3: Se indeparteaza cu apa calduta, apoi fata se tamponeaza usor cu un prosop curat.

  • Aloe Fleur de Jouvence


Aloe Fleur de Jouvence se ridica la cele mai inalte asteptari ale oricarei doamne oricat de pretentisoasa ar fi. Una dintre cele mai performante truse cosmetice, Aloe Fleur de Jouvence are un efect revitalizant-reparator, in primul rand datorita gelului de aloe vera, de o puritate fara egal. Alaturi de gelul de aloe vera in produsele ce compun Aloe Fleur de Jouvence se mai regasesc in cantitati mari colagenul si elastina, emulgatori, egenti de hidratare care asigura efecte de exceptie si agenti umectanti.
http://www.comenziforever.ro/public/uploads/images/products/27/full/1334841990.5776.jpg Iata pentru fiecare produs in parte din trusa, care este destinatia fiecaruia:
 Pentru demachiere se va folosi Aloe Cleanser, de doua ori pe zi, asigurand un primul rand un efect de curatire;
 Rehydrating Toner va asigura un efect de tonifiere si improspatare; de asemenea se poate folosi de doua ori pe zi;
Mask Powder alaturi de Aloe Activator - se va aplica de circa 2-3 ori p saptamana;
Recovering Night Creme este o crema de noapte pe baza de aloe vera;
Firming Day Lotion, si ea o lotiune pe baza de aloe vera, va ajuta la refacerea nivelului hidratarii normal, fiind folosita pentru indepartarea oricaror impuritati, inclusiv a celor de machiaj, de la nivelul epidermei.

NOTA: Toate produsele ce compun trusa Aloe Fleur de Jouvence sunt de o calitate exceptionala, ce contin diverse ingrediente hipoalergenice, dar chiar si in atare conditii se impune testarea lor inainte de folosire pe o suprafata cutanata redusa, asa cum se face ca si in cazul oricarui produs nou. FARA PARABENI!

  • R3 Factor Skin Defence

r3-factor-m2Retine apa pentru a asigura nivelul optim de hidratare cutanata. Reface rezistenta tesuturilor din structura pielii. Reinnoieste aspectul tenului. Constituie prima recomandare impotriva mbatranirii cutanate.
R3 Factor are o formula bazata pe gel stabilizat de aloe, colagen solubil, alfa-hidroxi-acizi (AHA), vitamina A si E, ideala pentru prevenirea ridurilor tip "laba -gastii", refacerea texturii si a coloratiei pielii.
Mod De Utilizare R3 Factor :
- Se aplica numai pe epiderma curata, la nivelul fetei sau oriunde este nevoie. Pentru cele mai bune rezultate, R3 Factor se va utiliza atat dimineata, cat si seara. Ingrijirea poate fi continuata cu aplicarea Firming Foundation Lotion sau/si a unui produs de make-up sau cu Recovering Night Creme seara (se va consulta sectiunea Aloe Fleur de Jouvence).


  • Forever Marine Mask

forever-marine-mask-m
Dupa o zi de munca, plina de activitati diverse, oboseala se resimte, iar tenul este mai uscat si lipsit de stralucire. Indiscutabil, hidratarea intensa si curatirea profunda reprezinta modalitatea cea mai potrivita pentru restabilirea texturii catifelate si pentru refacerea rezervei hidrice a pielii.

Forever Marine Mask asigura concomitent curatirea profunda si normalizarea texturii tenului datorita mineralelor marine din alge (vareh) care completeaza actiunea intens hidratanta si curativa, de refacere, furnizata de: Aloe vera, miere de albine si extract de castravete.

Aceasta masca - usor de aplicat - actioneaza in profunzimea pielii pentru a revitaliza si conferi prospetime tenului.

Cu siguranta, va veti indragosti de acest produs, iar tenul dumneavoastra va recunoaste exceptionala calitate a ingredientelor din Forever Marine Mask!

  • Forever Alluring Eyes

foever-alluring-eyes-2-mForever Alluring Eyes - o crema revitalizanta pentru conturul ochilor - un produs modern, creat pentru a diminua cearcanele, ridulele si ridurile. Contine ingredienti valorosi capabili sa amelioreze supletea si elasticitatea epidermei delicate, atat de expuse, cum este cea din jurul ochilor.

Iata principalele ingrediente:
- Gel stabilizat de Aloe Vera - agent natural de hidratare;
- Triglicerida caprilica/caprica - agent emolient natural obtinut din ulei de nuca de cocos care hidrateaza fara a lasa urme grase;
- Esteri de jojoba - agent emolient obtinut din ulei de jojoba care asigura o hidratare excelenta si confera produsului finetea texturii;
- Glicerina - agent umectant ce contribuie la mentinerea apei in tesuturi;
- Squalen - agent emolient, nutritiv si hidratant care nu lasa urme grase, reducand aspectul ridat si deshidratarea cutanata;
- Hialuronat de sodiu - unul dintre cei mai eficienti agenti hidratanti, care - datorita hidrofiliei sale - amelioreaza supletea si elasticitatea pielii, diminuand semnele imbatranirii: cearcanele, pungile (edemele) si ridurile;
- Tocoferol - o bogata sursa de vitamina E care inmoaie, catifeleaza si hidrateaza epiderma.
3 argumente-cheie te vor ajuta sa impartasesti si altora experienta ta:
1. reduce ridurile si ridulele din jurul ochilor.
2. Vitamina E contribuie la refacerea "starii de odinioara", ce caracteriza in tinerete alura ochilor tai!
3. Contribuie la diminuarea pungilor si edemelor din jurul ochilor.
Mod De Utilizare Forever Alluring Eyes:
- Se aplica uniform in jurul ochilor, masandu-se prin miscari delicate, circulare, pana la completa sa absorbtie. Este suficienta aplicarea unei cantitati mici de produs, deoarece nu se obtin efecte spectaculoase pe baza excesului cantitativ, ci prin constanta utilizarii! Se va respecta un perimetru de siguranta de 2 mm, pentru a nu patrunde crema in ochi. Se poate asocia oricarui produs de ingrijire a tenului!

  • Forever Epiblanc

forever-epiblanc-m5Multi dintre noi visam sa avem pielea neteda, curata. Din pacate, modul actual de viata, caracterizat prin activitate intensa si agresiune din partea factorilor de mediu, provoaca adeseori aparitia unor imperfectiuni estetice si a petelor brune.

Forever Epiblanc, cu formula sa exclusiva, a fost conceput special pentru a reda luminozitate tenului, pentru a uniformiza textura pielii si pentru a diminua aspectul petelor brune. Gelul stabilizat de Aloe vera este o baza excelenta pentru extractele naturale din plante, cum ar fi strugurele ursului (cu continut de arbutina), Rumex occidentalis, precum si pentru vitamina E naturala, astfel rezultand un produs minunat.
Rezultate maxime se vor obtine prin aplicarea directa, locala a gelului Forever Epiblanc la nivelul petelor brune, imperfectiunilor estetice sau tulburarilor de coloratie. Se recomanda, concomitent, folosirea pe parcursul zilei a unui produs ecran solar, precum Forever Aloe Sunscreen SPF30 pentru o protectie solara eficienta impotriva actiunii pigmentante a radiatiilor ultraviolete.
Momentul cel mai potrivit pentru a initia tratamentul cosmetic depigmentant, care se poate prelungi timp de 3 – 4 luni, este anotimpul rece (noiembrie - martie) pentru ca urmatorul sezon cald sa ne gaseasca cu tenul ameliorat, uniform din punct de vedere al coloratiei si al texturii! Se poate folosi permanent, prin aplicare locala pe zonele afectate.
Mod De Utilizare Forever Epiblanc:
Se aplica dimineata si seara, strict localizat, pe pielea curata, numai in zonele in care se doreste ameliorarea aspectului patat urmata de hidratare. Se recomanda, de asemenea, folosirea Forever Aloe Sunscreen SPF30 pe parcursul zilei, pentru protectie solara.
Continut: 28.3 grame

  • Forever Alpha-E Factor

Forever Alpha-E Factor - agent de regenerare cutanata - contine ingredienti care vor infrumuseta chipul dumneavoastra asa cum nimic nu a mai facut-o pana acum! Hidratarea pielii - strat cu strat - la suprafata si in profunzime explica efectul de intinerire. Acest fluid emolient cu textura fina, imbogatit cu vitaminele A, C, E, ulei din boabe de limba-mielului, bisabolol si alte ingrediente rafinate, poseda efect antioxidant impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi care provoaca efecte dezastruoase asupra pielii in proportie de 80%.
Ingrediente Forever Alpha-E Factor :
- Vitamina E(acetat de tocoferil) - "vitamina" pielii cu rol antioxidant combate actiunea radicalilor liberi, catifeleaza si hidrateaza epiderma;
alpha-e-(4-10)-wh-back-m7- Vitamina A(ritinil-palmitat) - un antioxidant puternic care amelioreaza elasticitatea si hidrateaza pielea reducand scuamele si crustele;
- Vitamina C(ascorbil-palmitat) - antioxidant care amelioreaza elasticitatea pielii si inhiba formarea unor cicattrici inestetice;
- Lecitina - un emolient de exceptie care amelioreaza supletea pielii;
- Ulei din seminte de limba-mielului - furnizeaza pielii acid gama-linoleic (un acid gras esential) care contribuie la restabilirea nivelului de hidratare;
- Bisabolol - un ingredient natural cu aroma de citrice, calmeaza cele mai sensibile epiderme;
- Triglicerida caprica/caprilica - substante emoliente naturale din ulei de nuca de cocos, care hidrateaza epiderma fara a lasa urme grase;
- Ulei din seminte de soia - un agent de hidratare cu proprietati antioxidante care imbunatateste textura pielii. Acestor ingrediente naturale li se alatura agenti de umectare si emulsifianti, pentru a crea unul dintre cele mai interesante produse pentru ingrijirea pielii!
Astfel, minunatul produs Forever Alpha-E Factor:
-Este o super combinatie de antioxidanti puternici
-Imbunatateste elasticitatea
-Normalizeaza pielea uscata
-Potrivit chiar si pentru cea mai sensibila piele
-Ideal pentru orice alta situatie care necesita aplicarea topica de antioxidanti naturali.
Mod De Utilizare Forever Alpha-E Factor :
- Se aplica la nivelul fetei sau oriunde este nevoie cateva picaturi cu ajutorul pipetei, dupa care zona se maseaza usor. Pentru un rezultat maxim, aplicarea va fi urmata de Alluring Eyes, R3 Factor Skin Defense si Recovering Night Creme sau Firming Foundation Lotion.

  • Forever Aloe Scrub

forever-aloe-scrub-m-(1)Forever Aloe Scrub, avand la baza microsfere de ceara de jojoba intr-o baza bogata de Aloe Vera Gel, penetreaza usor si in profunzime porii pielii, indeparteaza delicat stratul superficial de celule moarte fara sa raneasca si fara sa provoace micro-zgarieturi, ca alte exfoliante.
Confera aspect neted, placut epidermei, lubrifiaza si hraneste pielea chiar in timpul procesului de curatare, protejand-o impotriva deshidratarii si a efectelor nocive cauzate de curatitorii chimici din alte produse similare.
Micro-particulele de jojoba activeaza circulatia in tesutul conjunctiv. Ajuta, de asemenea, la descuamarea celulelor devitalizate. Aloe Scrub este ideal atat pentru pielea normala, cat si pentru cea grasa. Pielea devine neteda, catifelata si curata. Pentru ca actioneaza delicat poate fi folosit zilnic.
Mod De Utilizare Forever Aloe Scrub:
- se aplica pe fata sau pe corpul umed si timp de 2 - 3 minute se maseaza usor pielea cu varfurile degetelor prin miscari circulare. Evitati contactul direct cu ochii. Adaugati apa daca este necesar. Clatiti bine, uscati si aplicati o crema hidratanta (Aloe Moisturizing Lotion sau Aloe Lotion) pentru a completa ingrijirea pielii.

  • Sonya Aloe Eye Makeup Remover

sonya-makeup-remover-comenzialoevera7Demachiant delicat pentru zona delicata din jurul ochilor - pe baza de gel stabilizat de Aloe vera - formula non-grasa, fara parfum, ce indeparteaza cu usurinta produsele de make-up hidrosolubile/clasice si pe cele hidrofobe/waterproof, fara a provoca iritarea epidermei fragile din jurul ochilor.
Acest nou produs este un element extraordinar din gama cuprinzatoare de produse excelente pentru ingrijirea pielii. Noul nostru demachiant pentru ochi, Sonya Aloe Eye Makeup Remover, cu aloe, din linia Sonya face acest lucru in mod admirabil, avand o formula unica, neuleioasa, pe baza de Aloe vera. Pe langa Aloe vera din productia noastra proprie, contine si agenti de curatare naturali precum aminoacizi din tarate, care descompun delicat, dar pe deplin, colorantul concentrat si micronizat fin al produselor Sonya.
Se imbiba un tampon de vata cu demachiant pentru ochi cu aloe din linia Sonya si se tine cateva secunde pe fiecare ochi inchis, apasand usor pentru a-i permite sa patrunda in gene si in intreaga zona oculara. Apoi se „scoate” usor rimelul "indoind" tamponul de vata la capetele genelor, desprinzand rimelul cu o miscare de du-te-vino intre degete si tragand in jos.
Odata cu trecerea timpului ne pierdem elasticitatea zonei perioculare atat de delicate, devine din ce in ce mai important sa nu fie nevoie sa frecam sau sa tragem de pielea din aceasta zona pentru a indeparta fardul sau pentru orice alt motiv, asa ca demachiantul pentru ochi cu aloe din linia Sonya este un element important in regimul de intretinere completa a pielii. Actionand impreuna cu binefacerile oferite de crema revitalizanta pentru ochi Forever Alluring Eyes, crema pentru ingrijirea pielii Alpha E-Factor, R3-Factor si restul produselor din liniile Fleur de Jouvence si Sonya, impreuna cu aliatii A-Beta-CarE, Absorbent-C, Forever Lycium Plus, Forever Royal Jelly si restul programulor de nutritie de la Forever , suntem mai bine echipati pentru a lupta impotriva daunelor provocate de radicalii liberi si de timp.
Mod De Utilizare Sonya Aloe Eye Makeup Remover:  Un tampon de vata bine imbibat se mentine cateva secunde peste ochii inchisi, pentru a indeparta cu usurinta machiajul. Se repeta daca este necesar.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu